Bouwen of verbouwen?

Als uw huisvesting niet meer bij uw organisatie past, is FACTA u graag van dienst met huisvestingsadvies. Allereerst onderzoeken we samen met u waarom de huidige huisvesting niet meer voldoet? Zijn uw doelstellingen veranderd? Is uw onderneming gegroeid of juist gekrompen? Is de werkwijze veranderd? Wilt u het Nieuwe Werken introduceren? Is het gebouw verouderd of voldoet de techniek niet meer? Of gaat het om een combinatie van factoren?

Efficiënt en prettig werken

Vanuit de probleemstelling onderzoeken wij op welke manier we uw huisvesting kunnen laten aansluiten bij uw wensen en het kwaliteitsniveau verhogen. Wij verdiepen ons in de processen, structuur, cultuur en ambities van uw organisatie, uw huurders en/of kandidaat-huurders. Zaken als het Nieuwe Werken, duurzaamheid (energielabels), klimaatbeheersing, investerings- en exploitatiekosten (Life Cycle Costing) kunnen deel uitmaken van de advisering. We kijken daarbij op welke manier uw huisvesting zo efficiënt mogelijk bijdraagt aan het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen en een prettige werkomgeving.

Verschillende mogelijkheden

Het verbouwen of uitbreiden van uw huidige huisvesting kan een optie zijn, maar het zoeken naar andere huisvesting en die aanpassen of nieuwbouw realiseren behoort ook tot de mogelijkheden. Wij begeleiden u bij het maken van de juiste keuzes. Afhankelijk van de uitkomst kunnen wij een locatieonderzoek en een haalbaarheidsstudie uitvoeren, waarna onze projectmanager u kan ondersteunen als u daadwerkelijk overgaat tot bouwen of verbouwen.